Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 40g31kcal0.8g6.2g0.1g0.4g
Porkkana 70g23kcal0.4g3.9g0.1g1.8g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g40g8kcal0.5g1.3g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g25g70kcal4.8g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g264kcal13g22.8g11.6g5.2g
Valittu annoskoko276g132kcal6.5g11.4g5.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna138g66kcal3.3g5.7g2.9g1.3g
Arvot/100g100g48kcal2.4g4.1g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529