Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 250g217kcal2.6g45.7g1g4.5g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.7g24kcal0.2g5.3g0.2g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5g16kcal0.5g3g0.3g1.4g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g692kcal6.8g118.6g18.2g11.8g
Valittu annoskoko276g346kcal3.4g59.3g9.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna138g173kcal1.7g29.7g4.6g3g
Arvot/100g100g125kcal1.2g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905