Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 101g34kcal0.7g5.5g0.1g1.4g
Sokeri 43g174kcal0g42.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1g2.6kcal0g0.8g0g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl101g342kcal2g3g35.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g1149kcal5.8g114.4g70.8g5.2g
Valittu annoskoko276g574kcal2.9g57.2g35.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna138g287kcal1.5g28.6g17.7g1.3g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891