Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 117g162kcal14.6g0.3g11.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki142g80kcal12.1g7.1g0.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g10g58kcal2g0.6g5.2g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Canderel makeutusjauhe4.6g18kcal0.1g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g657kcal57.6g30g33.8g0g
Valittu annoskoko276g328kcal28.8g15g16.9g0g
Annoskoko puolitettuna138g164kcal14.4g7.5g8.5g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.4g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856