Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus75g53kcal12g0g0.2g0g
Purjosipuli 45g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Tilli, tuore 5.6g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)150g49kcal1g9.7g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g227kcal28g21.8g2g2g
Valittu annoskoko276g114kcal14g10.9g1g1g
Annoskoko puolitettuna138g57kcal7g5.5g0.5g0.5g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189480