Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g2.5g14kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Bataatti, kuorittu 107g87kcal1.7g18.1g0.1g3.2g
Lanttu 102g30kcal1g4.7g0.3g1.8g
Purjosipuli 23g5.1kcal0.4g0.5g0g0.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g9g26kcal1.8g0g2.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g343kcal11g50g8.2g12g
Valittu annoskoko276g171kcal5.5g25g4.1g6g
Annoskoko puolitettuna138g86kcal2.8g12.5g2.1g3g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266951