Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 44g100kcal8.3g0g7.4g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi11g37kcal0.6g8.1g0.2g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl13g43kcal0.3g0.4g4.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Kaali, valkokaali94g20kcal1.1g3.2g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g554kcal30.4g25.8g36g5g
Valittu annoskoko276g277kcal15.2g12.9g18g2.5g
Annoskoko puolitettuna138g139kcal7.6g6.5g9g1.3g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978