Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g63g48kcal10g0.9g0.4g0.3g
Tomaattimurska 63g18kcal0.4g3.3g0.1g1.2g
Sokeri 1.3g5.1kcal0g1.2g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 125g133kcal5g24.2g1.1g2.2g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.3g6.1kcal0.2g0.2g0.5g0g
Mustapippuri 0.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g511kcal31.8g62g13g8.4g
Valittu annoskoko276g256kcal15.9g31g6.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna138g128kcal8g15.5g3.3g2.1g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.2g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240