Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g20g145kcal0.2g0.2g15.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g249kcal7.4g50.9g0.9g2.5g
Sokeri 63g257kcal0g63.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.5g2kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Neilikka, annos 4g1.2g4.5kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 37g15kcal0.2g2.5g0.2g1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen75g25kcal2.5g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana553g1421kcal21g249.8g34.2g7g
Valittu annoskoko277g711kcal10.5g124.9g17.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna138g355kcal5.3g62.5g8.6g1.8g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154