Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 19g64kcal2g11.8g0.4g1.9g
Vehnäjauho, sunnuntai57g200kcal6.9g40.6g1.2g1.7g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)35g130kcal4.9g19.4g2.8g3.9g
Leivinjauhe 3.5g6.2kcal0.2g1.3g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 30g122kcal0g29.9g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g85g71kcal0.9g15.5g0.3g1.5g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g35g261kcal0g0g28.9g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana553g1707kcal29.8g237g67.2g18g
Valittu annoskoko276g853kcal14.9g118.5g33.6g9g
Annoskoko puolitettuna138g427kcal7.5g59.3g16.8g4.5g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.9g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099