Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)94g150kcal17.8g0g8.4g0g
Punajuuri 63g24kcal0.6g4.3g0.1g1.6g
Kaali, valkokaali25g5.3kcal0.3g0.9g0.1g0.5g
Pavut,ruskeat suolaliemess21g21kcal1.5g3.2g0.3g4.6g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Chili paprika punainen0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana553g497kcal42g30g21.6g15.2g
Valittu annoskoko276g249kcal21g15g10.8g7.6g
Annoskoko puolitettuna138g124kcal10.5g7.5g5.4g3.8g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96259