Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g11g12kcal0.6g2.4g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%57g90kcal1.5g1.5g8.5g0g
Ruohosipuli 23g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.5g
Katkarapu 113g77kcal16.3g0g1.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g11g102kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana554g624kcal40.4g16.8g42.8g3g
Valittu annoskoko277g312kcal20.2g8.4g21.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna138g156kcal10.1g4.2g10.7g0.8g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850