Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 47g20kcal0.2g1.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai37g128kcal4.4g26g0.8g1.1g
Ruokaöljy keskiarvo 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 63g141kcal11.1g0g10.8g0g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 56g17kcal0.3g3g0.1g1.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 28g24kcal0.9g1.2g1.7g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g25g96kcal7.2g0.5g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana553g913kcal51.8g65.6g46.2g4.6g
Valittu annoskoko277g457kcal25.9g32.8g23.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna138g228kcal13g16.4g11.6g1.2g
Arvot/100g100g165kcal9.4g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574