Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 38g29kcal6.5g0g0.3g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g94g61kcal1.6g11.3g0g0g
Palsternakka 19g12kcal0.1g2.2g0.1g0.8g
Kalaliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.5g0.2g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana554g213kcal16.6g28.2g1.2g1.8g
Valittu annoskoko277g106kcal8.3g14.1g0.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna139g53kcal4.2g7.1g0.3g0.5g
Arvot/100g100g38kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409075