Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Peruna, keskikokoinen 60g240g144kcal3.6g31.2g0.2g2.2g
Bataatti, kuorittu 240g194kcal3.8g40.4g0.1g7.2g
Rypsiöljy 56g496kcal0g0g56g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)500g175kcal8g34.5g0.5g7g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g22g55kcal1.3g1.9g4.6g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g320g1105kcal80.1g192.1g7g32g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g4556kcal199.8g642.8g138.2g113.8g
Valittu annoskoko2760g2278kcal99.9g321.4g69.1g56.9g
Annoskoko puolitettuna1380g1139kcal50g160.7g34.6g28.5g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.6g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153959