Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 1167g1618kcal145.8g3.5g114.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1423g797kcal120.9g71.1g2.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g97g581kcal20.3g6.4g52.2g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka29g114kcal0g28.2g0g0g
Canderel makeutusjauhe46g175kcal1.3g42.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g6566kcal576.6g303.2g338.6g0g
Valittu annoskoko2760g3283kcal288.3g151.6g169.3g0g
Annoskoko puolitettuna1380g1642kcal144.2g75.8g84.7g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856