Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)623g349kcal53g31.2g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 137g196kcal17.1g0.4g14g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g249g720kcal3g139.6g0g99.7g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g249g872kcal34.9g137.1g19.9g27.4g
Leivinjauhe 13g22kcal0.6g4.7g0g0.1g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g623g2056kcal62.3g436.1g6.9g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl13g103kcal0g0g12.5g0g
Mustikka, Pakkasmarja748g249kcal3.7g47.8g4.5g24.7g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g87g37kcal8.5g0.3g0.1g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g19g54kcal0.2g10.5g0g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g9315kcal366.6g1615.4g118.2g318.8g
Valittu annoskoko2760g4658kcal183.3g807.7g59.1g159.4g
Annoskoko puolitettuna1380g2329kcal91.7g403.9g29.6g79.7g
Arvot/100g100g169kcal6.6g29.3g2.1g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047