Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g499g1996kcal36.4g309.4g69.9g6g
Kananmuna kuoreton 220g313kcal27.5g0.7g22.5g0g
Sokeri 424g1722kcal0g423.8g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa799g799kcal87.8g24g39.9g0g
Karpalo 399g130kcal1.8g13.8g2.8g13.2g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio399g559kcal11.2g26g47.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g20g80kcal0g20g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g11198kcal329.4g1635.4g366g38.4g
Valittu annoskoko2760g5599kcal164.7g817.7g183g19.2g
Annoskoko puolitettuna1380g2800kcal82.4g408.9g91.5g9.6g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239