Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g346g97kcal2.1g20.6g0.7g8.7g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 40g212kcal0.1g0.2g24g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Parsakaali brokkoli 266g93kcal12.3g5.2g0.8g6.7g
Kanaliemi rainbow 1 L1332g666kcal53.3g13.3g53.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)266g160kcal2.7g12g10.7g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g20g18kcal0.2g4.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g59g16kcal0.4g3.5g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 6.8g36kcal0g0g4.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Parsakaali brokkoli 45g16kcal2.1g0.9g0.1g1.1g
Kanaliemi rainbow 1 L226g113kcal9g2.3g9g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)45g27kcal0.5g2g1.8g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g3.3g2.9kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g2987kcal169.4g142.4g209.8g39.6g
Valittu annoskoko2760g1494kcal84.7g71.2g104.9g19.8g
Annoskoko puolitettuna1380g747kcal42.4g35.6g52.5g9.9g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563