Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2399g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri150g609kcal0g149.8g0g0g
Sokeri 150g609kcal0g149.8g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Kuivahiiva, annos 11g0.8g2.8kcal0.4g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g2466kcal1.2g601.8g0g0.2g
Valittu annoskoko2760g1233kcal0.6g300.9g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna1380g617kcal0.3g150.5g0g0.1g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464