Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g800g2960kcal36g248g200g29.6g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g300g579kcal57g0.3g39g0g
Katkarapu 360g246kcal52g0g4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu360g454kcal39.6g1.1g32.4g0g
Maito, Kevyt400g184kcal12.8g19.2g6g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa200g600kcal46g0g46g0g
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g11484kcal500.4g559.6g795.8g64.2g
Valittu annoskoko2760g5742kcal250.2g279.8g397.9g32.1g
Annoskoko puolitettuna1380g2871kcal125.1g139.9g199g16.1g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266415