Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1712g3344kcal320g0g231.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton86g18kcal0.3g1.4g0g0.1g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)308g203kcal46.2g0g2.2g0g
Tomaatti 214g49kcal1.2g7.4g0.6g3g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g342g411kcal27.7g18.8g24g0g
Tilli, tuore 86g26kcal3.2g0.8g0.7g1.8g
Mustapippuri 1.7g4.8kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g8111kcal797.6g58.2g517.4g10.8g
Valittu annoskoko2760g4056kcal398.8g29.1g258.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna1380g2028kcal199.4g14.6g129.4g2.7g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1.1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279641