Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)1920g2150kcal441.6g0g40.3g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus400g520kcal12g8g52g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g440g1232kcal79.2g2.2g101.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g7805kcal1065.6g20.4g387g0g
Valittu annoskoko2760g3902kcal532.8g10.2g193.5g0g
Annoskoko puolitettuna1380g1951kcal266.4g5.1g96.8g0g
Arvot/100g100g141kcal19.3g0.4g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281129