Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1666g1054kcal50g80g58.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 541g1857kcal55.2g378.9g6.5g18.9g
Kananmuna 50g(kpl)333g420kcal36.6g1g30g0g
Sokeri50g203kcal0g49.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Rypsiöljy 150g1326kcal0g0g149.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g9879kcal283.6g1059.2g489.4g37.8g
Valittu annoskoko2760g4939kcal141.8g529.6g244.7g18.9g
Annoskoko puolitettuna1380g2470kcal70.9g264.8g122.4g9.5g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268