Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell750g825kcal172.5g0g15.7g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g600g2160kcal86.4g353.4g42g56.4g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g690g1194kcal80g159.4g11g91.1g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)420g735kcal8.4g14.7g71.4g18.5g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g300g360kcal12g63g6g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g10547kcal718.6g1181g292.2g350g
Valittu annoskoko2760g5274kcal359.3g590.5g146.1g175g
Annoskoko puolitettuna1380g2637kcal179.7g295.3g73.1g87.5g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023