Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 2497g2173kcal26.5g456.9g10g44.9g
Voi 93g676kcal1.1g0.4g75.8g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g67g242kcal2.3g53g2.3g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g50g155kcal5.5g30g3.5g14g
Sokeri 53g216kcal0g53.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g6925kcal70.8g1187g183.2g117.8g
Valittu annoskoko2760g3463kcal35.4g593.5g91.6g58.9g
Annoskoko puolitettuna1380g1731kcal17.7g296.8g45.8g29.5g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905