Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1401g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Peruna, keskikokoinen 60g140g84kcal2.1g18.2g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g140g39kcal0.8g8.3g0.3g3.5g
Kaali, valkokaali560g118kcal6.7g19g1.1g11.8g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g280g345kcal58.8g0g11.5g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g21g189kcal0g0g21g0g
Voi, 1 tl, 5 g7g51kcal0.1g0.1g5.6g0g
Soijakastike70g42kcal3.6g6.7g0.1g0g
Mustapippuri, annos 1g1.4g3.2kcal0.2g0.5g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 2.1g5.3kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5530g1829kcal148.8g119.8g80.2g39.8g
Valittu annoskoko2765g915kcal74.4g59.9g40.1g19.9g
Annoskoko puolitettuna1383g457kcal37.2g30g20.1g10g
Arvot/100g100g33kcal2.7g2.2g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103251