Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g500g2000kcal36.5g310g70g6g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Sokeri 425g1725kcal0g424.6g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa800g800kcal88g24g40g0g
Karpalo 400g130kcal1.8g13.8g2.8g13.2g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio400g560kcal11.2g26g48g0g
Tomusokeri 1dl=60g20g80kcal0g20g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5530g11218kcal330g1638.2g366.6g38.4g
Valittu annoskoko2765g5609kcal165g819.1g183.3g19.2g
Annoskoko puolitettuna1383g2805kcal82.5g409.6g91.7g9.6g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239