Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g599g132kcal6g26.9g0g12g
Tonnikala öljyssä 339g644kcal92g0g30.5g0g
Kesäkurpitsa718g122kcal2.9g18g4.3g5g
Sipuli (kuorittu)279g75kcal3.6g13.4g0.6g4.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Rypsiöljy 81g715kcal0g0g80.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g738g258kcal7.4g50.2g3.7g10.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5536g3920kcal226g221.6g240g64.6g
Valittu annoskoko2768g1960kcal113g110.8g120g32.3g
Annoskoko puolitettuna1384g980kcal56.5g55.4g60g16.2g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741