Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 75g34kcal0.4g6.2g0.2g3g
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g5.2g6.3kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit9g12kcal0.3g0.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana554g173kcal3.2g28g4g7.2g
Valittu annoskoko277g87kcal1.6g14g2g3.6g
Annoskoko puolitettuna139g43kcal0.8g7g1g1.8g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5.1g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318643