Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty116g86kcal2.2g17.8g0.2g1.2g
Kurpitsa 45g7.2kcal0.3g0.9g0g0.9g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g4.7g22kcal0g0g2.4g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g44g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr47g47kcal5.6g1.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana554g353kcal17.4g45.2g9.8g6.2g
Valittu annoskoko277g177kcal8.7g22.6g4.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna139g88kcal4.4g11.3g2.5g1.6g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195633