Kasvislasagne

Kuori ja pilko sipulit ja silppua chili.

Kuullota niitä yhdessä muutama minuutti öljyssä ja lisää sokeri.

Lisää pannulle pilkotut paprikat sekä kesäkurpitsa ja anna paahtua muutama minuutti.

Lisää tomaattimurska sekä -pyre ja mausteet ja anna kiehua hiljalleen valkokastikkkeen valmistumisen ajan.

Kuumenna kattilassa 8 dl maitoa ja murenna sulatejuustejuusto maidon sekaan.

Anna juuston sulaa.

Sekoita vehnäjauhot loppuun maitoon ja kaada suuruste ohuena nauhana maito-juustoseoksen sekaan.

Anna kastikkeen kiehahtaa.

Mausta suolalla.

Asettele vuoan pohjalle lasagnelevyjä ja kastikkeita vuorotellen niin, että päälimmäiseksi jää kerros valkokastiketta.

Ripottele pinnalle vielä juustoraaste ja kypsennä uunin alatasolla 175 asteessa n. 40-45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka4.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Tomaattimurska, 1 prk44g12kcal0.3g2.3g0.1g0.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen109g36kcal3.6g5.4g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g27g77kcal5.2g0g6g0g
Juustoraaste emmental punaleima13g51kcal3.8g0g3.9g0g
Lasagnelevy Rainbow27g100kcal3.8g19.4g0.8g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Chili paprika punainen1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g693kcal35.2g66g30.6g4.4g
Valittu annoskoko278g346kcal17.6g33g15.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna139g173kcal8.8g16.5g7.7g1.1g
Arvot/100g100g125kcal6.3g11.9g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102282