Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 58g56kcal1.8g11.4g0.2g0.6g
Paistijauheliha 10%58g99kcal11.7g0g5.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g37g102kcal6.9g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maito, Kevyt117g54kcal3.7g5.6g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g627kcal48.4g34.8g31.6g1.4g
Valittu annoskoko277g314kcal24.2g17.4g15.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna139g157kcal12.1g8.7g7.9g0.4g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598