Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 109g26kcal2g2.4g0.3g2.5g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.7kcal0.3g0.4g0.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)22g19kcal0.2g0.8g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Aurajuusto22g74kcal4.4g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g262kcal14.2g8.4g17.6g5.4g
Valittu annoskoko277g131kcal7.1g4.2g8.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna139g66kcal3.6g2.1g4.4g1.4g
Arvot/100g100g47kcal2.6g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251