Tofu-rucolapata

Paahda hienonnettu sipuli ja paprikaa pannulla.

Lisää valkosipuli ja chilipaprika.

Lisää hetken päästä kesäkurpitsa.

Keitä pitkäjyväistä riisiä paketin ohjeen mukaa.

Lisää pannulle halkaistut olivit ja tomaatit sekä kuutioitu tofu.

Sekoita kypsää riisiä n. 5dl joukkoon ja mausta soijalla ja curryllä.

Lisää sekaan ruukullinen rucolaa.

Anna hetken pehmetä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Paprika keltainen 28g8.5kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Chili paprika punainen3.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g47g9kcal0.3g1.8g0.1g2.8g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g51g73kcal8.4g0.8g4.3g0g
Oliivi kivetön musta rainbow5.6g10kcal0g0.3g1g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g9g2.3kcal0g0g0g0g
Soijakastike 5.1g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 75g109kcal2.4g23.7g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g504kcal24.6g61.2g16.8g9g
Valittu annoskoko277g252kcal12.3g30.6g8.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna139g126kcal6.2g15.3g4.2g2.3g
Arvot/100g100g91kcal4.4g11g3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106784