Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g75g278kcal3.4g23.3g18.8g2.8g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja75g59kcal12.6g0g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu38g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g1.9g1.1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g778kcal40.6g48.4g46g6g
Valittu annoskoko278g389kcal20.3g24.2g23g3g
Annoskoko puolitettuna139g195kcal10.2g12.1g11.5g1.5g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674