Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.9g0.4g1.1g
Margariini 60%, keskiarvo 25g134kcal0.1g0.1g15.1g0g
Juusto, keskiarvo 50g176kcal12.6g0.1g13.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 50g17kcal1.5g2.5g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Tonnikala öljyssä 38g72kcal10.2g0g3.4g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 40g42kcal1.4g7.2g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g1221kcal68.6g65.8g75g4.6g
Valittu annoskoko277g611kcal34.3g32.9g37.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna139g305kcal17.2g16.5g18.8g1.2g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453