Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.2g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g47g16kcal0.5g2.2g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g348kcal27.6g25g13.6g1.6g
Valittu annoskoko278g174kcal13.8g12.5g6.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna139g87kcal6.9g6.3g3.4g0.4g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201571