Bataatti-soija-jauhelihalaatikko

Kiehauta 2,5dl vettä ja imeytä soijarouhe veteen.

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli öljyssä pannulla, lisää imeytettysoijarouhe sekaan ja mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-soija-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle)
ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu, paista vielä 20 - 30 min.
Uunista otettua anna vetäytyä hetki

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Elemerger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 120g97kcal1.9g20.2g0.1g3.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g50kcal5.7g0g3g0g
Soijarouhe, tumma, 30g19g61kcal9.4g5.6g0.1g1g
Purjosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipuli, paistettu 3.7g3.8kcal0g0.2g0.3g0.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki11g9kcal1.5g0.2g0.2g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g7.5g20kcal2.2g0.1g1.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen52g17kcal1.7g2.6g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 25g34kcal3.1g0.1g2.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g590kcal51.4g59g14.4g10g
Valittu annoskoko277g295kcal25.7g29.5g7.2g5g
Annoskoko puolitettuna139g148kcal12.9g14.8g3.6g2.5g
Arvot/100g100g106kcal9.3g10.6g2.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334331