Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 115g218kcal31.2g0g10.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)50g43kcal0.5g1.8g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g795kcal81.4g26.6g39.4g3g
Valittu annoskoko278g397kcal40.7g13.3g19.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna139g199kcal20.4g6.7g9.9g0.8g
Arvot/100g100g143kcal14.7g4.8g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992