Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g94g23kcal1.1g3.2g0.2g2g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.8g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g9g33kcal0.6g7.1g0.2g0.2g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen4.5g8.1kcal1.5g0g0.2g0g
Paprikajauhe 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g464kcal32.8g20.8g27g5g
Valittu annoskoko278g232kcal16.4g10.4g13.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna139g116kcal8.2g5.2g6.8g1.3g
Arvot/100g100g84kcal5.9g3.7g4.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355135