Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 172g245kcal21.4g0.5g17.6g0g
Tonnikala vedessä 31g33kcal7g0g0.5g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)13g5.7kcal0.2g1g0.1g0.2g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)31g103kcal8.4g0g7.5g0g
Tomaatti, tuore31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g784kcal74.4g5.4g51.6g1.2g
Valittu annoskoko278g392kcal37.2g2.7g25.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna139g196kcal18.6g1.4g12.9g0.3g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388