Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g200g1162kcal43.8g39.8g101.2g0g
Voi 60% rasvaa 140g763kcal1.2g0.7g85.4g0g
Liivatelehti, gelatiini800g2792kcal684.8g0g0.8g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g30g0.4kcal0.1g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa200g1120kcal16g74g84g24g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g200g1024kcal17.8g58.4g80g11.8g
Philadelphia tuorejuusto 200g400g1020kcal23.6g12.8g95.6g0g
Makeutusjauhe, Pirkka200g748kcal2.4g184g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl600g2160kcal12g16.2g228g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5540g21578kcal1603.4g771.8g1350g71.6g
Valittu annoskoko2770g10789kcal801.7g385.9g675g35.8g
Annoskoko puolitettuna1385g5395kcal400.9g193g337.5g17.9g
Arvot/100g100g390kcal28.9g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190