Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1498g948kcal45g71.9g52.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)599g755kcal65.9g1.8g53.9g0g
Rypsiöljy 67g596kcal0g0g67.4g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g539g1888kcal18.9g436.9g5.4g16.2g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g23g90kcal0g22.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g8634kcal262g1082.8g358.2g32.6g
Valittu annoskoko2772g4317kcal131g541.4g179.1g16.3g
Annoskoko puolitettuna1386g2158kcal65.5g270.7g89.6g8.2g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300