Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)700g5038kcal0g0g559.8g0g
Sokeri 669g2717kcal0g668.6g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g192g327kcal28.9g0g23.1g0g
Siirappi, tumma32g101kcal0g23.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g42g168kcal0g41.6g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1137g4093kcal147.8g795.9g23.9g39.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g24888kcal353.4g3058.8g1213.6g79.6g
Valittu annoskoko2772g12444kcal176.7g1529.4g606.8g39.8g
Annoskoko puolitettuna1386g6222kcal88.4g764.7g303.4g19.9g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740