Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g421g2526kcal88.4g27.8g227.4g0g
Kookoshiutale 140g928kcal11.4g9g90.6g22.9g
Kananmuna kuoreton 211g300kcal26.3g0.6g21.6g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)526g3790kcal0.5g0.5g421.1g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g351g204kcal31.6g17.5g0.7g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)351g439kcal11.6g13g35.1g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g105g400kcal1.5g98.6g0g0g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Raparperi 632g213kcal4.4g34.7g0.6g8.8g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten18g58kcal4.1g7.9g3.7g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g17775kcal361.4g432.4g1601.6g67.4g
Valittu annoskoko2772g8887kcal180.7g216.2g800.8g33.7g
Annoskoko puolitettuna1386g4444kcal90.4g108.1g400.4g16.9g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904