Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl145g492kcal2.9g4.3g50.6g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)1405g843kcal47.8g63.2g49.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g281g180kcal9.8g0.6g70.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g28g112kcal0g27.8g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g211g843kcal0g210.7g0g0g
Mansikkahillo 703g1590kcal3.9g378.9g0.7g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g8121kcal128.8g1371g341.4g12.6g
Valittu annoskoko2772g4060kcal64.4g685.5g170.7g6.3g
Annoskoko puolitettuna1386g2030kcal32.2g342.8g85.4g3.2g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256958