Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman1120g1904kcal134.4g0g112g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)560g672kcal16.8g23g56g0g
Vesi, vesijohtovesi 224g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 308g439kcal38.5g0.9g31.6g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g140g518kcal19.5g101.5g3.5g5.7g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g420g357kcal13g19.3g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g7781kcal444.4g289.4g456.6g11.4g
Valittu annoskoko2772g3890kcal222.2g144.7g228.3g5.7g
Annoskoko puolitettuna1386g1945kcal111.1g72.4g114.2g2.9g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258632