Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl515g670kcal67.5g1.5g42.8g0g
Sokeri318g1293kcal0g318.1g0g0g
Leivinjauhe19g33kcal1g7.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 244g836kcal24.8g170.4g2.9g8.5g
Kuohukerma,valio,2dl393g1337kcal7.9g11.8g137.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki468g262kcal39.8g23.4g0.9g0g
Sokeri 56g228kcal0g56.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka9g37kcal0g9.3g0g0g
Vadelma 749g308kcal7.5g30.7g6g27.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g10007kcal297g1256.8g380.6g72.6g
Valittu annoskoko2772g5003kcal148.5g628.4g190.3g36.3g
Annoskoko puolitettuna1386g2502kcal74.3g314.2g95.2g18.2g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168