Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g932g559kcal14g121.1g0.9g8.4g
Lanttu 140g40kcal1.4g6.4g0.4g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g932g261kcal5.6g55.4g1.9g23.3g
Ruokakerma Valio 5%582g349kcal7g16.3g29.1g0g
Oltermanni, perinteinen186g671kcal46.6g0g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g3761kcal149.2g398.4g172.6g68.4g
Valittu annoskoko2772g1881kcal74.6g199.2g86.3g34.2g
Annoskoko puolitettuna1386g940kcal37.3g99.6g43.2g17.1g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207